Suosituimmat naistenlehdet

[adservice-comparison-feed-iframe]

Mikä ihana tapa hemmotella itseään tai ystävätärtään – lehtitilaus! Suomen vanhin naistenlehti on jo reilusti yli satavuotias, sillä Emäntälehti Martat alkoi ilmestyä jo vuonna 1902. Internet on saattanut syödä muiden sanoma- ja aikakauslehtien levikkiä, mutta naistenlehtien suosio ei laske. Suomalaiset naiset tilaavat kotiinsa toisinaan montaakin eri tyyppistä naistenlehteä, joiden lisäksi he ostavat satunnaisia irtonumeroita ostosreissun yhteydessä.

Nainen lukee kirjaa kotona

Naistenlehdet ilmestyvät kuukausittain tai viikoittain, ja rakastetuimman lehden ilmestymispäivästä tuleekin arjen kohokohta. Uuden lehden kiiltelevä, kauniisti toteutettu kansi lupaa mitä mielenkiintoisinta luettavaa. Moni lukee lehden vasta illalla päivän töiden jälkeen, ehkä teekupposen tai peräti viinilasillisen kera. Lehden lukuhetki onkin monelle omaa aikaa ja rentoutumista parhaimmillaan. Hyvä lehti on pitkäikäinen. Kun se on luettu kannesta kanteen pari kertaa ja kaikki ristikot on täytetty esimerkiksi työmatkabussissa tai hammaslääkärin odotushuoneessa, lehti annetaan usein seuraavalle lukijalle. Tämä saattaa saksia parit reseptit talteen ennen kuin vie lehden naapurin postilaatikkoon tai jättää työpaikan kahvihuoneeseen muiden iloksi. Vanhatkin lehdet menevät kaupaksi kirpputorilla, jos hinta on kohdillaan. Irtonumerosta saa maksaa jopa lähemmäs kymmenen euroa, mutta kirpputorihinnat pyörivät 0,10 – 1,5 euron välillä.

Naistenlehti ja nainen laiturilla

Naistenlehtiä löytyy nykyään joka lähtöön, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva. On niin nuorille naisille, keski-ikäisille kuin jo kypsään ikään ehtineille leideille suunnattuja julkaisuja. Jotkut naistenlehdet keskittyvät enemmän muotiin, kun taas toisissa on runsaasti liikuntaa käsitteleviä artikkeleita. Muutamat naistenlehdet keskittyvät terveyden ja hyvinvoinnin teemoihin, kun taas toisista saa inspiraatiota sisustukseen ja ruoanlaittoon. Miten valita oikea? Lehtiin voi onneksi tutustua monin eri tavoin. Sopivaa lehteä voi metsästää ostelemalla marketista irtonumeroita, joissa on usein reiluja alennuksia normaalihintaan verrattuna. Ilmainen tapa tutustua lehtitarjontaan on suunnata lähimpään kirjastoon, joihin tulee yleensä kattava valikoima erilaisia naistenlehtiä Eevasta Cosmoon. Puhelinmyyjienkin tarjouksia kannattaa kuunnella. Lyhin tutustumisjakso on yleensä puoli vuotta, mutta tarjoukset ovat edullisia ja kaupan päälle saattaa saada erilaisia lahjoja tai ilmaisia tutustumisnumeroita muihin lehtiin. Kun sopiva lehti löytyy, on helppo siirtyä kestotilaajaksi. Uusin numero kannetaan aina kotiin asti, joten jatkokertomus tai juttusarja ei varmasti jää kesken. Puhelinmyyjä tuntee hyvin valikoiman, joten hän osaa suositella myös sopivia lahjalehtiä. Ikä ja mielenkiinnon kohteet vaikuttavat siihen, millainen lehtitilaus olisi paras joulu- tai merkkipäivälahja. Tutkimusten perusteella lehtiä annetaan paljon lahjaksi sukulaisten kesken, kuten äidiltä tyttärelle tai miniältä anopille. Ystävättärellekin sopiva lehti löytyy kyselemällä vaivihkaa tämän mielenkiinnon kohteista tai ehkä vilkaisemalla vaivihkaa tämän lehtikoriin tutkiakseen, mitä lehtiä tämä jo tilaa.

Auringolaskun aikaan on ihana lukea kirjaa tai lehtiä

Me Naiset ilmestyy joka torstai. Me Naiset käsittelee niin vakavia kuin kepeitäkin asioista, kaikkia juoruista resepteihin, ihmiskohtaloista julkkiksiin ja vaatevalintoihin. Me Naiset pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin, joten siitä on iloa koko perheelle. Täältä löydät aina viimeisimmän Me Naiset -tarjouskampanjan, jos sinua kiinnostaa tilata tämä lehti. Anna on toinen vakiintuneen lukijakannan omaava viikkolehti, joka sopii kaiken ikäisille naisille. Cosmopolitan on kansainvälinen, nuorten naisten lehti, jossa puhutaan avoimesti seksistä, mutta myös työelämästä ja esimerkiksi kauneudenhoidosta. Kauneus ja terveys paneutuu hyvinvointiin, niin fyysiseen kuin psyykkiseen. Kauneus ja terveys kertoo esimerkiksi luonnonmukaisista meikeistä, joogasta, erilaisista elämänvalinnoista ja oikeasta ruokavalioista – asioista, mitkä koskettavat kaiken ikäisiä itsestään huolehtivia naisia. ET-lehti on yli viisikymppisten naisten ja miesten asioita käsittelevä lehti, mistä löytyy niin matkailu- kuin venyttelyvinkkejä ja leivonta-artikkeleita. Vaihtoehdot eivät lopu kesken: löydät varmasti lehden itsellesi tai lahjaksi annettavaksi. Lehdestä tulee parhaimmillaan tärkeä osa lahjansaajan elämää, ja jokainen uusi numero saa muistamaan lahjan antajaa lämmöllä.